Контактна інформація

Люди — це наш основний актив. Ми доклали величезних зусиль, що б в нашій команді працювали кращі професіонали, які дійсно люблять свою справу.

icon_widget_image +38 (073) 332-73-33 +38 (096) 661-31-01 icon_widget_image Пн-Пт 9:00 - 18:00 Сб-Нд - Вихідний icon_widget_image service@monolitteplo.com.ua vyd.a.i@ukr.net icon_widget_image 03169 Україна, м. Київ, вулиця Ватутіна, 50

Що важливо знати про твердопаливні котли

Що важливо знати на стадії вибору обладнання?

По-перше, площа приміщення, що опалюється

по-друге, наскільки приміщення «ненажерливе» в плані споживання тепла, тобто, чи має додатковий захист від тепловтрат;

по-третє, витрата часу на процес топки. Іншими словами, скільки хвилин і з якою періодичністю Ви готові стояти біля котла і підкидати в нього паливо? Адже не завжди і не у всіх є час, протягом дня, забігти в котельню і підкинути дров.

Як працює система подачі палива?

По-перше, завдяки пеллетам. Це спресовані в невеликі гранули паливо. Як правило, пелети виготовляються з найдрібніших фракцій деревної стружки, тирси, лушпиння соняшника, соломи. Вони відмінно горять, мають малу зольністю, високою теплотворною в порівнянні зі звичайними дровами.

По-друге, подача палива з бункера котла здійснюється автоматично, у міру необхідності, завдяки чому котел може працювати без участі людини, поки є пелет в завантажувальному бункері.